Csillagösvényen

Csillagösvényen
Tengri Isten áldja a Turáni Fajt!

2015. november 10., kedd

Lelopták a Gergényi elleni feljelentés I. fejezetét, e blog 1. bejegyzését, PEDIG pántürk (szolgálati) védelem alatt áll a blog!



Isztambulból vagy Alma-Ata-ból, esetleg Biskekből vagy Bakuból védik e blogot. De nem árulom el....

                                              


                                                    
Rokon népeink az altayiak, mint azt a Türk Attila-Csáji Koppány, az Orosz Tudományos Akadémia, a PPTE és csapataik kinyomozzák , vegyes (uralkodó altayi és a Xi. századtól vegyes - avar, akik megmaradtak és nem ok nélkül maradhattak életben, ld. székelyek, az ex-SZDSZ Altajisztika docens Szegedről, Sándor Klára dr. bizonyítása a ROVÁSÍRÁS eredeti belső-ázsiaiságáról - de semmiképp nem a 
Mezopotámia proto-sémi lakóitól származásáról,

óriási leletekről a Cseljabinszk közeli (északkeletre tőle) pusztai lovasnomád temetőről, ami kulturálisan egyértelműen a magyarral egyezik, de a "magyar" az Árpád vezető törzse, eredeti kiejtése MADZSAR, és mindenki a "turk", "onogur" (ungar, venger, uhor, "ongroá" - hongrois- hungarian, ungaro) nevet használta , CSAK már Kurszán (Kartal nemzetség feje és szakrális fejedelem, a FONTOSABB.....) halála után , ázsiai szokás szerint a vezér, kagán, kán, kündü nevéről nevezték el az egész törzs-szövetséget. 
Lásd: mongolok, az óriási számú haderő NEM MONGOL VOLT , csak a kán nagy-családja, csapatai tangutok, kipcsakok, kereitek, tatárok, kunok, ujgurok stb. voltak.
De aztán a kaukázusi, Kaszpi-menti kalmük ország már mongol nyelvű és rasszú, és az afgán "hazara" kisebbség is Csagatáj-mongol.

A lényeg:

minden másképpen van.

Minden Ázsiából jön, ami MAGYAR. 


Európa az idegenség, az amerikai fehérek az árulás, az oroszok szlávsága a szibériai és a tatárokkal vívott és 1231-ben elvesztett háború miatt - amit aztán aRémkirály, Rettegett Iván Cár Kazan és Asztrakhan visszavételével részben jóvátett, de a Krími háborúig, vagy a Vörös Terror éveiig (1917-23) nem volt béke Altay és Moszkva között. A ruszkik, ukránok jócskán tele van harcias ázsiai génekkel, a "murugya" tót-fajta szlávsággal keveredve,

no ezek nem köllenek.

Irán fölött, Turán és az Altay, az a mi fajtánk. Még a Honvédség , a NBH vagy a Hírszerzés logója is a togrul, tugrul (törökben a "g" szinte néma "h" hang) TURUL altayi sólyom.

                                                   
 
                                               
Az egyezményes pántürk zászló, különös tekintettel Kazahsztánra, mint Őshazára és a rab  nemzet Kelet -Turkesztánra (Ujgurok).

A köztereinken, épületeinken is a legnemesebb dísz.
                                               



ELNÖKEINK


A rendőri brutalitás első számú felelőse, Gergényi
                                              


elleni kemény, de agyas feljelentésem általános részét valami NBH-s komcsi megfejtése nyomán törölték:

a feljelentés OTT VAN AZ ANYAGBAN A BÍRÓSÁGON, a csatolt bizonyítékokkal! De már aKp. Nyom. Főü. AZOKÉRT NEM EMELT VÁDAT, hanem a csapaterőben fellépés helyett 
egyéni felelősségeket vett célba, kb. 370 elítélt (ex-)rendőr lett büntetve.

A bíró érthetetlenül azt mondta - az iratok visszadobása helyett - , hogy Lapid Lajos (az izraeli miniszter unokaöccse) rendőrtábornok a parancsnoki felelős (miért is??! - a BRFK Pk. ott volt helyben és egy buszból irányította a terrort, a tombolást! 
https://hu.wikipedia.org/wiki/Zavarg%C3%A1sok_az_1956-os_forradalom_50._%C3%A9vfordul%C3%B3j%C3%A1n

De ha meg az ORFK szolgálatban lévő pk.helyettesét veszem, az a baromarcú, jogot, rendszert, eljárást, függelmi viszonyokat és alkotmányosságot nem is kapisgáló SZABADFI ÁRPÁDOT - aki a Fővárosi Bíróság Elnökét FENYEGETŐLEG felszólította, hogy igazolja a becsukott rendőrök bűnösségét (hisz arról szóltak az ügyészi nyomozások és vádak, illetve a bírósági tárgyalások!) , válaszul AZONNALI HATÁLLYAL KIRÚGTÁK A TESTÜLETBŐL...... de a meggyanúsításra nyitva álló idő 9 év alatt már elévült!

Események EXACT vizsgálata hivatásos büntetőjogász kormányfőtanácsosok részletezésében:

A Balsai-bizottság Jelentése dr. Kövér Lászlóhoz. (OGY. Nemzetbiztonsági Bizottsága Elnökéhez). (ez link)

Vagyis, rohadékok, hiába töröltétek Gergényi és a sprőd, agyatlan, brutál geci rendőrférgek magatartásainak minősítését,

MÉG MESSZE NINCS VÉGE ENNEK, a komcsi ügyészek
                                            

 hiába nyújtották az eljárást: Strasbourgi Bíróság is van, meg Curia is, míg a Zítélőtábla elnézi azt a mocskos terrorcselekmény-sort!

Az ügyészek és bírák is feljelenthetők.
Általam - megfelelő eljárás útján - IGEN!